Primera ronda Men’s Europe Cup de tenis taula

A la població de Varazdin a Croàcia s’ ha  disputat la 1a ronda del grup B de la “MEN’S EUROPE CUP”  

 El C.E.R RobinHat Prisco L’Escala ha finalitzat aquesta fase en el primer lloc de la classificació, gracies a les  victòries enfront al equip eslovac TJ Geolog Raonava per  3 a 0 i contra el equip local el STK Staar Croatia per 3 a 2 i amb la tranquil·litat de que ja tenia la 1a posició assegurada també ha guanyat al equip turc de Ted Suports Club per 3 a 1. 

Per part de conjunt escalenc han jugat el taiwanès Chih-Wei Yeh que ha guanyat els 5 partits que ha disputat i nomes ha cedit un set, i els catalans Iker Gonzalez amb 2 partits guanyats 1 perdut  i Xavier Peral 2 guanyats 2 perduts. 

 El partit mes difícil ha estat el disputat contra els amfitrions de STK  Staar ja que el C.E.R. ha tingut que remuntar  perquè els croats s’havien avançat per 1 a 2,  per contra em  el primer partit amb el equip eslovac la superioritat dels alt empordanesos ha estat molt clara com demostra que el C.E.R. ha guanyat 9 sets contra dos dels eslovacs i contra el equip turc s’ha obtingut una victòria còmoda amb el primer lloc assegurat. 

 Per lo tant el C.E.R segueix endavant i ara toca esperar el sorteig de la fase següent, que possiblement significarà tindre que aplaçar el partit de la Super Divisió  previst per el 21 d’octubre.