CER RobinHat Prisco L’Escala  0  –  Universidad de Burgos  4

 

Partit inicialment previst per el diumenge 16 es va tenir que avançar per mandat de la federació a requeriment del equip visitant per compromisos de selecció. 

El jugador taiwanes Yhe que tornava de jugar amb la seva selecció es va trobar que va tenir que jugar a les dos hores d’arribar a L’Escala, després d’un vol de 18 hores amb la corresponent fatiga i jet lag, perdent clarament el seu partit amb Daniel Berzosa en 3 ràpids sets. 

El rus Chernov va perdre els seus dos partís en 5 ajustats sets, el primer contar Damien Prevost al que havia guanyat a la primera volta amb claretat i el segon el va perdre sorprenentment contra Jorge Ausin que fins ahir nomes havia guanyat 3 dels 18 partits disputats, aquet jugador també es va imposar a Norbert Tauler.

Amb aquesta desfeta el CER esta el sisè de la classificació la ultima posició que garanteix entrar a Europa la propera temporada, serà difícil conservar aquet lloc per que en les dues ultimes jornades el equip escalenc s’enfronta als dos equips gallecs que estan per sobre a la classificació, per contra el Irun que es la amenaça esta un punt per sota i amb el average favorable al CER, però s’ enfrontarà  a dos equips madrilenys que se estan jugant la ultima plaça de descens que queda per adjudicar. Lo que si esta assegurat es la emoció fins la ultima jornada.