EL CER L’ESCALA FITXA UN JUGADOR XINÈS

Feng JiDesprés d’acabar la temporada del seu retorn a la Superdivisió  tennis taula en una meritòria novena posició, el CER L’Escala ha estat treballant aquest dies en la confecció de la nova plantilla per la temporada 2011-2012.
De cares a la nova temporada en el CER no continuarà Cristóbal García ni Marton Marsi. S’ha renovat Marc Clotet i Attila Namesztovski. El tercer jugador serà Ji Feng, un jove xinès de 18 anys. Ha participat varies vegades amb la selecció júnior xinesa, cosa que garanteix un bon nivell en el seu joc.
Des del CER es considera que amb aquest fitxatge, l’equip tindrà un nº 1 que asseguri  punts i juntament amb la regularitat de Marc Clotet ajudin assolir la permanència de cares a la temporada  vinent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s