BONA SETMANA

Els diferents equips del Club de Tennis Taula del CER L’Escala estan en ratxa, aquesta tercera setmana de competició no parlem de cap derrota. Cada categoria ha fet els deures guanyant els seus respectius rivals.
El divendres jugava l’equip de Preferent territorial contra el CTT Palafrugell, qui no li posava les coses fàcils i on és van veure gran jugades i parcials molt ajustats. Al final, l’equip format per Dani Sabrià, Joan Sues i Sergi González s’enduia els punts  cap a casa amb un resultat de 2-4. De moment tercers a la classificació amb 4 punts i un partit menys .
El mateix dia s’enfrontava el Primera Provincial al FD Cassanenc, els de Cassà de la Selva van jugar bé però no van poder fer res davant els jugadors del  CER, el marcador final 1-5. Segona posició a la classificació i amb un partit menys.
Finalment el 3r Estatal s’enfrontava al Mollet el dissabte a la tarda, després d’un partit intens la balança es va acabar decantant cap a casa per un 2-4, comença així la lluita per la tercera posició a la lliga.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s