DERROTA MOLT AJUSTADA

L’equip de Superdivisió del CER L’Escala va perdre davant el San Sebastián de los Reyes per un ajustat 2-3. En un partit on el públic escalenc va poder gaudir amb l’estrena del jugador internacional Ji Feng, qui va demostrar el seu potencial amb un joc espectacular.

El primer joc el van disputar per sorprès de tothom Ji Feng i Álvaro Robles, el jugador local va perdre per 1-3. Marc Clotet tampoc podia amb el visitant Wei dong shi qui s’emportava el punt amb un resultat de 1-3.
Amb un 0-2 en contra, els escalencs van aconseguir igualar el marcador. Attila Namesztovszki aconseguia el primer punt després de derrotar a Alfredo Carneros per un 3-1, cal remarcar que el jugador del S.S de los Reyes venia a l’Escala després d’uns dies de grip i no estava en plena forma física.
Tot seguit era el torn del duel de la tarda, el format per Ji Feng i Wei Dong Shi. Un partit intens i espectacular on les jugades van fer aixecar en més d’una ocasió al públic assisten. Al final Ji Feng s’emportava el punt cap a casa, aconseguint l’empat.
Marc Clotet no va poder tancar el partit davant Álvaro Robles, qui es va imposar amb molta superioritat a Clotet en el partit de desempat.
Finalment els locals perdien per 2-3 davant el tercer classificat a la lliga amb 4 punts.
La propera setmana, l’equip viatge a Múrcia per disputar la quarta jornada de lliga amb el UCAM-Floymape Cartagena.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s