BUSCANT LA VICTÒRIA

L’equip de Superdivisió continua sense saber què és guanyar aquesta temporada, divendres a les 19:30 iniciava la jornada número 4 amb l’UCAM Floymape Cartagena.Un partit on el CER L’Escala encadenava la seva tercera derrota consecutiva. On els gironins no van poder fer res davant els locals.
Wang Jianan va mostrar una vegada més la seva imbatibilitat aconseguint el primer punt davant el serbi Attila. Seguidament era el torn del jugador del CER L’Escala Ji Feng , qui tenia per rival a Jesús Cantero un jugador amb molta experiència i destacat jugador a la selecció espanyola de tennis taula. Ji Feng no li posava les coses fàcils però finalment el punt era per Cantero o més ben dit per l’UCAM Cartagena. Amb el 2-0 encontra Marc Clotet no podia fer gran cosa i Darius Knight signava el definitiu 3-0. Una còmoda victòria per l’equip de  Múrcia que condemna l’equip escalenca a mantenir-se una setmana més a la penúltima posició de la taula.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s