IMPARABLES

En la Lliga de Tercera Estatal, el CER L’Escala esta imparable. Superada l’ensopagada del primer partit, la lliga esta resultat molt positiva per l’equip . Amb la victòria davant el CTT Canet ja són quatre els partits consecutius guanyats.
L’enfrontament d’aquest cap de setmana va començar malament per l’equip escalenc, perdent els dos primers jocs. Amb un resultat global de 2-0 el CER L’Escala tenia poc a fer, però el partit es va girar aconseguint una gran victòria amb remuntada inclosa. David González aconseguia 2 punts, Robert Coll i Dani Paltré aconseguien els altres 2. Resultat final CTT Canet 2 – CER L’Escala 4. Amb aquests bons resultats l’equip suma un total de 8 punts a la general, empatats amb el TT Tramuntana.
A la jornada número 6 visita l’Escala el CTT Vilablareix a les 16:00 h de la tarda del dissabte dia 12.

Aquesta setmana també havia de jugar l’equip de primera territorial, però per problemes de salut d’un dels jugadors el partit contra el CTT Torroella s’ajornava.
Si es disputava la lliga preferent on el CER L’Escala deixava escapar els punts davant el segon classificat el CTT Tramuntana. Joan Sués no podia amb David Casiñol i cedia el primer punt. L’aleví Manu Tirado, substituïa l’absència del jugador Sergi González no va tenir res a fer amb Carles Creixell. Per la seva part el veterà Dani Sabrià no es va poder lluir com en altres ocasions i va encaixar un 3-0 davant el juvenil Gerard Pujades. Amb un resultat de 3-0, els escalencs es van desanimar i només Joan Sués va aconseguir el punt d’honor davant un fort Carles Creixell. Al final un clar TT Tramuntana 5 – CER L’Escala 1.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s