MALA SORT

Cinquena jornada de la Superdivisió Masculina de Tennis Taula, Lliga Arteal Ventanas. Una jornada amb enfrontaments esperats per aconseguir les primeres posicions i molt important per l’equip del CER L’Escala qui s’enfrontava al  TM Collosa un rival assequible i amb la mateixa situació que els escalencs. Sobre paper tot semblava molt fàcil, peròLa realitat va ser ben diferent. El CER L’Escala encaixava una derrota inesperada davant l’equip de Valladolid, que el situa a la penúltima posició de la general.
El primer set va enfrontar Alejandro amb Ji Feng, el jugador escalenc va aconseguir ràpidament el punt per un clar 0-3. El segon en jugar era Attila qui s’enfrontava al xinès Zi Wang, deixant escapar el seu punt després d’un partit  poc vistós. Marc Clotet tampoc podia amb Jaime Vidal, encaixava un 3-1. Tot seguit era el duel dels internacionals Zi Wang contra Ji Feng, un partit intens i on els escalencs s’ho jugaven tot Ji Feng va esta a l’altura i aconseguia empatar el partit. Finalment i després d’unes dues horets de joc arribava el punt del partit, el disputaven Alejandro i Attila. El jugador del CER va demostrar la seva classe posant les coses molt complicades al Collosa però finalment Alejandro donava la primera victòria de la temporada al Collosa.
L’Equip escalenc està passant per moments complicats i jugant amb molta pressió per aconseguir punts. Cal destacar els propers enfrontaments: els escalencs visitaran L’Irun Leka Enea, un rival molt fort  i rebran a casa l’actual campió de lliga DKV Borges.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s