LES DUES CARES DEL JOC

Aquesta setmana, el CER L’Escala de Tenis de Taula ha experimentat les dues cares del joc, ha saborejat la victòria en tres ocasions però també s’ha trobat de cares amb la derrota una setmana més amb l’equip de preferent.
La lliga preferent va rebre a casa el líder de la competició el CTT Bisbal, un rival complicat que va aconseguir els punts després d’un contundent 0-6.

Seguint la seva filosofia de joc, el 3r Estatal va tornar a guanyar. Aquesta setmana la víctima va ser el CTT Vilablareix, el qual encaixava un 4-2.  Un partit amb punts aplaudits pel públic assistent. On va tornar a jugar  l’exjugador del CER Josep Maria Gómez, aquesta vegada però amb la camiseta rival. Destacar que el partit va patir modificacions d’horari per motius de calendari de l’equip de Superdivisió.
El primera territorial també derrotava al CTT Vilablareix, per 1-5. En aquesta ocasió l’equip escalenc ocupava la posició de visitant.

Pel que fa els més petits aquest cap de setmana es disputava la segona fase del Circuit Horitzó, la competició va començar a les 9h del matí per els jugadors de nivell A i B i una mica més tard per els jugadors de nivell C.
L’escalenc Dani Isern, jugador de nivell A va perdre a  quarts. Per la seva banda Iker González va realitzar un bon joc assegurant la tercera posició, per tant puja a nivell A. En Manu Tirado aconseguia la cinquena posició del nivell B. Per la seva part Guille, Pablo i Estela no passaven de grup.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s