SORPRESA I VICTÒRIA

La sisena jornada de la Superdivisió Masculina de tennis taula ha portat l’alegria al Club Escalenc,  cinc han estat els partits que ha hagut de disputar el CER L’Escala per aconseguir sumar  punts a la competició.
Dissabte el CER L’Escala va trencar tot pronòstic i va alçar-se amb la victòria a Irun per un ajustat 2-3.
El Leka Enea va posar les coses molt difícils a l’equip català, com era d’esperar. El primer en jugar va ser Marc Clotet que rebia un 3-0 per part del jugador Zhang Sining. El segon joc enfrontava a Zoltan Istavan amb Ji Feng, qui igualava el partit després d’un 0-3. Attila no podia amb Endika Diez i deixava al CER  amb un 2-1 de global. Ji Feng, cada dia més aclimatat al joc espanyol es desfeia amb relativa facilitat de Zhan Sining per 1-3. Amb un 2-2 de global, la responsabilitat era tota per Marc Clotet. Recuperat de la primera derrota, ell va ser l’encarregat de donar el punt de la victòria després de vèncer a Zoltan Istavan en un partit de màxima tensió.
Amb aquesta victòria el CER L’Escala, guanya posicions dins la taula i ocupa el lloc número nou. Victòria que oferix tranquil·litat i cofinança  a l’equip.
Recordem que el CER L’Escala només tindrà 3 dies per preparar-se l’enfrontament amb el segon classificat DKV Borges.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s