DOS PARTITS EL MATEIX RIVAL

Aquesta nit a la sala del CER s’han pogut veure dos partits iguals,  doncs els escalencs han rebut el CTT Vilablareix per partida doble. Aquest club era el rival de l’equip preferent i de l’equip de primera territorial.

Sergi González, Dani Sabrià i Joan Sués s’han tornat a trobar  de cares amb la victòria després de 4 jornades sense trobar-la. Els escalencs han guanyat per 4-2 al CTT Vilablareix
Un partit llarg on semblava que cap dels dos equips volgués els punts i on s’han vist jugades de primer nivell. Finalment el partit es resolia amb dobles on  la parella formada per Sabrià-Sués posava punt i final a un partit de tres hores de durada.

Per la seva part, l’equip de primera territorial jugava el partit ajornat el dia set d’octubre justament amb el CTT Vilablareix. Un partit on els escalencs no podien disputar amb igualtat de condicions, doncs l’equip format per tres jugadors només podia comptar amb dos. Per tant els locals jugaven des de bon principi amb el marcador encontra 0-2.  En Daniel i l’Enric han fet tot el que ha esta a les seves mans però era molt difícil capgirar el marcador i finalment els locals han perdut per 1-5

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s