TORNEIG INTERNACIONAL CIUTAT BARCELONA:

El Poliesportiu de La Salle de la ciutat de Barcelona, va acollir el dissabte la 25è edició del  “Torneig Internacional Ciutat de Barcelona”.
Vuit jugador de primera línia mundial de tennis de taula van lluitar per aconseguir aquest torneig. Entre ells el bielorus Vladimir Samsonov guanyador de l’edició anterior, l’alemany Dimitrij Ovtcharov, el rus Alexei Smirnov i l’austríac Robert Gardos el màxim favorit d’aquesta edició.
Un Torneig on hi va participar el jugador del CER L’Escala, Ji Feng que va tenir com ha rival el vigent campió d’Espanya, el jugador Carlos Machado del Cajasur Priego. Un partit on el jugador escalenc no va poder lluir-se i van encaixar un 3-0, que el va eliminar del torneig en el seu primer joc.

La final la va disputar Vladimir Samsonov i el rus Alexei Smirnov, una final que va ser seguida per més de 900 espectadors, els quals van poder gaudir d’un gran espectacle. Samsonov va aconseguir revalidar el títol després de guanyar a Smirnov per un ajustat 3-2.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s