PER BON CAMÍ

El CER L’Escala va aconseguir la seva segona victòria aquest cap de setmana davant els catalans Els Falcons  obrir-se al món. Un ajustat  1-3 va ser el resultat positiu que l’equip escalenc va poder treure de la seva visita a Sabadell,  després d’unes dues hores de patit. Un matx molt treballat amb parcials de 12-14 o 16-14 que feien posar la pell de gallina a més d’un. El jugadors del CER no ho van tenir gens fàcil, doncs la pista dels Falcons és molt complicada per la pressió dels aficionats locals.

El primer en jugar era Ji Feng que guanyava a Marc Caymel per un 2-3, un partit complicat i amb parcials molts llargs. Tot seguit era el torn de Clotet que cedia davant Ferran Brugada per 3-1. Attila tronava la tranquil·litat al seu equip després de guanyar a Joan Moregó per 3-1.  Ji Feng va ser el responsable del definitiu 1-3, va tenir com a rival a Ferran Brugada qui li va posar les coses complicades i no el va deixar sentir-se còmode a la pista.

A continuació podeu veure unes imatges del partit, són del programa esportiu Dorsal10.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s