SEGONA ENSOPEGADA

L’equip de tercera regional va encaixar el cap de setmana la seva segona derrota davant el líder CN Mataró. Un partit on només van puntuar Robert Coll i Dani Paltré, l’Escalenc David González no va tenir el seu millor dia i deixava escapar els punts. Al final un 4-2 al marcador

Els que no fallen mai són els jugadors de la categoria Elit, una setmana més van ser superiors als seus rivals. L’Olot no va poder fer res amb els serveis de l’equip local, que només va deixar escapar un joc. Finalment un 6-1 i seguint líders a la classificació.

Els que tampoc deixen escapar cap joc són l’equip promesa, que aconseguien una nova victòria davant el TT Tramuntana B per 4 -1. Un partit molt vistós on Iker González, una de les joves promeses de palistes gironins no va poder guanyar a Jana Riera i va cedir l’únic punt aconseguit pels Figuerencs.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s