BONS MOMENTS

A les 18:00h del dissabte el CER L’Escala rebia al Arteal Santiago un equip fort que ocupa la cinquena posició de la general. Un partit que a priori era complicat però que va resultat molt satisfactori per l’equip local.
El Santiago no va poder amb el joc escalenc i va caure derrotat per 3-1, en un partit on el favoritisme potser va jugar una mala passada.

El primer joc el disputava Shuai Lin i Attila. L’Escalenc va poder imposar la seva qualitat però finalment va ser Shuai Lin qui va puntuar primer.
Ji Feng era l’encarregat de tornar igualar el marcador, el seu rival era Pere Navarro. Un partit interessant però sense punts vistosos, al final Ji aconseguia el seu objectiu i deixava el marcador  1-1.
Tot seguit era el torn de Marc Clotet que s’enfrontava  Diogo Ferreira. Un matx espectacular amb remuntada inclosa. El portuguès va aconseguir amb molt poc temps un resultat de 0-2, quan semblava el joc perdut Clotet amb molta confiança va remuntar el partit deixant un 3-2 al marcador i un global de 2-1 al CER.
El quart partit era el duel de palistes xinesos, Ji Feng contra Shuai Lin, un partit que començava fatal per el jugador local que perdia per 0-2. Igual que Clotet, Ji Feng va treure pit i va aconseguir remuntar el partit amb grans jugades i oferint espectacle de veritat.

Importantíssima victòria de l’equip de Superdivisió, la tercera, que li permet consolidar-se a la meitat de la general.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s