DERROTA PER ACABAR LA PRIMERA VOLTA

El cuer de la lliga de Superdivisió, l’Hispalis de Sevilla, va sorprendre el CER en l’últim partit de la primera volta. L’equip visitant va sumar per tant la seva primera victòria del curs i va deixar els locals a dos punts de zona Europea.

Els jugadors sevillistes Temperley i Gómez van aconseguir puntuar amb els seus respectius rivals, els duels  entre Clotet i Attila. Per la seva part, el jugador del CER Ji Feng va fer la seva feina retallant distancia en dues ocasions.
Tot i la victòria l’equip andalús continua tancant la classificació, a dos punts del Falcons.

El final de la primera volta deixa el Cajasur Priego com a líder en solitari a quatre punts del DKV Borges Vall. El Cer l’Escala acaba la primera volta en setena posició amb 8 punts. El pròxim rival serà el líder de la classificació que pot allunyar l’equip de la zona Europea.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s