40 MINUTS

L’equip de Superdivisió del CER L’Escala, va enfrontar-se aquesta cap de setmana amb els líders de la classificació el Cajasur. Un partit complicat per l’alt nivell demostrat durant tota la lliga per l’equip cordovès i també per la baixa del jugador oriental de l’equip local. Sergi González, jugador de l’equip preferent, va ser l’home escollit per cobrir la baixa del jugador Ji Feng.

L’equip andalús va viatjar fins l’Escala per imposar-se amb un clar 0-3 en uns 40 minuts de joc. La primera víctima va ser el serbi Attila en mans de Zhi Wen He. Tot seguit debutava l’escalenc Sergi González qui va defensar els color al màxim però poc podia fer davant el sis vegades campió d’Espanya David Machado. Finalment Marc Clotet jugava amb Enio Mendes i tampoc podia fer cap punt per l’equip local.

Tot i la derrota L’Escala té vuit punts i continua en setena posició a només dos punts de zona europea.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s