DERROTA ALS DOBLES

Dos partits, dos equips, mateixa hora, final de dobles i mateix resultat. L’equip Preferent i el Primera Territorial van jugar aquest divendres a casa a les 21:00 h i els dos van oferir un alt nivell de joc i espectacle, però tots dos van perdre per 3-4.
L’equip Preferent va rebre el CTT Palafrugell, un equip que va posar les coses difícils als de casa, aconseguint la victòria amb el partit de dobles on en Dani i en Sergi no van poder superar els rivals.
El Primera Territorial s’enfrontava al Cassanenc, un rival que retallava tots els punt possibles deixant en ocasions els escalencs a la corda fluixa. Finalment els espectadors van gaudir d’un gran partit de dobles on la sort va decantar-se per l’equip de Cassà de la Selva.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s