LLUNY D’EUROPA

Després de guanyar al Collosa per 3-0  el divuit de febrer l’equip de Superdivisó no ha tornat assaborir el gust de la victòria. Aquesta setmana ha encaixat dues derrotes consecutives, degut a la doble jornada de partits.

El dissabte i després d’un partit èpic els escalencs no podien esgarrapar els punts al Leka Enea d’Irún, equip que durant la primera volta va donar la primera victòria a l’equip Alt Empordanès.
Dissabte però els bascos van derrotar els locals per un ajustat 2-3 amb un partit que va durar unes 3 horetes. Attila s’enfrontava amb Zhan Sining , cedia el primer punt del partit. Tot seguit Ji Feng igualava el resultat guanyant la partida a Endika Díez. Marc Clotet va tenir la victòria entre les mans però finalment Zoltan Batorfi anotava el punt de joc. Tot seguit era el duel d’internacionals on el públic assistent va gaudir de valent amb el brillant joc de Zhang Sining i Ji Feng, el local no ho va tenir gens fàcil per igualar el resultat. Amb un empat al marcador, Attila tenia la responsabilitat d’anotar però la bona tècnica de Zoltan Baforfi li va passa factura i no va puntuar, deixant el resultat final amb un 2-3.

Diumenge l’equip visitava la pista del Borges, un rival complicat que no va deixar opcions als escalencs. Els colíders de la lliga Arteal van anotar un clar 3-1 i situava els de casa lluny de les esperades places Europees.
El primer en jugar era Clotet qui no va poder fer res davant de Hu. Marc Duran deixava bloquejat a Ji Feng i aconseguia el 2-0 per l’equip lleidatà. Attila recuperava la confiança perduda amb el Leka Enea i feia el punt d’honor de l’equip. Finalment Ji Feng també era superat per un excel·lent Hu que donava la victòria a l’equip local.

L’equip de Superdivió s’allunya d’Europa, però ja es pot dir que hi haurà lliga de Superdivió la propera temporada del CER L’Escala, ja que l’equip està virtualment salvat a falta de 4 jornades pel final de la lliga.

La resta de categories del CER L’Escala, segueixen en la seva línia habitual. El preferent continua buscant la victòria, desprès d’encaixar una dolorosa derrota davant La bisbal per 6-0. L’equip de primera aconseguia una nova victòria amb un fluix Vilablareix per 6-0. La resta d’equip inicien de nou les seves lligues aquesta setmana.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s