BON INICI DE LLIGA

Equip Superdivisió

La lliga de Superdivisió d’Honor estatal de tennis taula va arrencar aquest cap de setmana amb la mala notícia de la baixa per problemes econòmics del Club de Tennis Taula “ADA Guadix”.

La primera jornada de l’equip escalenc va ser excel·lent, aquesta temporada el CTT Cer l’Escala ha hagut de precindir dels serveis dels jugadors estrangers a causa de la retallada del pressupost. Així que el club ha incorporat a Ferran Brugada, procedent dels Falcons Sabadell i Ramon Mampel que aquesta temporada era a Galícia. Ells dos juntament amb l’acutal jugador del CTT Cer L’Escala Marc Clotet tenen l’objectiu un any més de conservar la màxima categoria del Tennis Taula i lluitar per aconseguir la millor posició.

De moment la lliga ha començat de la millor manera: amb una victòria al camp de l’UCAM de Cartagena per 2-4.  Ferran Brugada va aconseguir el primer punt per l’Escala davant Montalbán. Mampel i Clotet deixaven escapar els punts, però una bona remuntada de l’equip va servir per situar els escalencs en zona Champions.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s