EL MATARÓ QUADIS S’EMPORTA EL DERBI CATALÀ

El CER l’Escala va perdre 4-0 el seu partit amb el Mataró.  I això que tots dos arribaven a la cita amb una victòria i amb el setè lloc en la classificació, però a l’hora de la veritat aquesta igualtat no es va veure reflectida en el marcador; perquè els locals van guanyar els seus tres primers partits sense cedir un sol set (3-0) . Ferran Brugada, Ramon Mampel i Marc Clotet no van poder puntuar, i l’únic set a favor del CER el va guanyar Mampel en el primer partit de la segona ronda, el definitiu 3-1 contra Joan Morego.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s