PAS A PAS

El Cer L’Escala va protagonitzar l’únic empat de la jornada de la Superdivisió Masculina de la lliga Arteal Ventanas.
Els locals van aconseguir un 3 a 3 davant un valent Caja Burgos encapçalat per Dani Torres, Jorge Ausín i Karol Hasek. El matx va començar malament doncs els dos primers jocs eren per l’equip visitant. Dani Torres i Jorge Ausín avançaven l’equip amb les seves victòries sobre Brugada i Clotet. Ramon Mampel guanyava a Hasek i suma el primer punt dels locals, tot seguit Ferran Brugada empatava després d’un espectacular partit amb Ausín. Els visitants i de la mà de Torres es situaven altre cop davant amb un 3-2 al marcador. Finalment Marc Clotet, amb una 3-0  davant de Hasek  deixava el 3-3 definitiu al marcador.
L’equip suma un punt molt important per continuar el seu camí a la salvació assegurada, de moment ocupen la vuitena posició a 5 punt de la zona perillosa.

L’equip de tercera divisió no podia aconseguir la victòria a la pista del Canet i la cantera del CER L’Escala, el grup Elit continua amb la seva ratxa positiva i aconseguia una nova victòria davant el CTT Tramuntana per 4-2.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s