NORBERT CAMPIÓ

norbert

 Els palistes catalans han estat els protagonistes del Torneig Classificatori, disputat des del passat dijous 6 de desembre fins a aquest diumenge a Guadalajara. Un torneig que enfrontava a més de 250 palistes provinents de tot l’Estat amb l’objectiu d’assolir les darreres places per jugar el Campionat d’Espanya.
El Club Tennis Taula del CER  va participar i va marxar amb una copa entre les mans, l’aconseguida pel benjamí Norbert Tauler després per superar l’andalús Pedro Navarro per 3-1. Amb aquesta victòria Norbert Tauler té dret a participar a l’Estatal que s’ha de jugar a Valladolid el primer cap de setmana de febrer.
MOLTES FELICITATS CRACK!!!!!!!!!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s