Comença la Tercera nacional i la lliga preferent.

Aquest passat divendres va començar la lliga preferent de Girona, el C.E.R L´Escala senfrontava al CTT Palafrugell amb el resultat final de 1-5 pels del C.E.R amb dos punts d´en Norbert  dos d´en Fonti i un de l´Enric.

També s´iniciava el dissabte la Tercera nacional amb el partir a casa contra el Premia de Mar, primer partit guanyat per un ajustadíssim 4-3. En principi la victoria tindria que haver sigut més clara peró amb la lesió d´en Robert en el seu primer partit la cosa és va complicar.Amb un punt de l´Enric dos d´en David i el punt final del doble format també per l´Enric i en David la victoria va caure a favor nostre.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s