Descans de Superdivisió i nova victòria de l’equip de Segona nacional

Open Bàscara Oct 2016

Open Bàscara Oct 2016

Aquesta setmana el primer equip del CTT CER L’Escala no ha jugat, ja que els partits han quedat ajornats pels diferents Campionats Europeus i la segona ronda de l’Ettu Cup. Els que han continuat amb la lliga regular ha estat el segon equip, qui suma una nova victòria a la seva llista. El Segona nacional jugava aquesta setmana amb el TT Parets i posava un 4 – 2 de global al marcador.

C.E.R L ESCALA 4 T.T. PARETS 2
JOAN MASIP N. FELIX JULIA L. 3 0
FRANCESC FONTANET P. MARCOS ALMAGRO N. 0 3
NORBERT TAULER A. MIGUEL MOLINA N. 3 0
JOAN MASIP N. MARCOS ALMAGRO N. 3 0
NORBERT TAULER A. FELIX JULIA L. 1 3
FRANCESC FONTANET P. MIGUEL MOLINA N. 3 0

Dissabte també es disputava el primer Open Girona – Bàscara amb un total de 104 inscrits gironins, de diferents categories i clubs. David Portell , Alex Portell, Xavier Magro i Marc Ananda Pigem eren els representants escalencs de la competició on el jove David Portell va proclamar-se campió Infantil. I en categoria benjamina la final va tenir 100% gust escalenc amb Xavier Magro i Alex Portell, després d’un partit molt disputat Xavi Magro va guanyar.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s