L’equip millora, però la victòria encara no arriba

Hispalis de Sevilla - CER L'Escala

El primer equip del CER L’Escala, ha disputat aquest cap de setmana dos partits a terres andaluses. Uns partits on els escalencs van disposar dels seus fitxatges internacionals el xinès Zhao Tianming i l’hindú Jubin Kumar.
El primer rival va ser el Cajasur Priego de Cordovà, l’equip dirigit per Luis Calvo va guanyar per 4-2 en un partit que va necessitar fins a 6 jocs per decidir-se.
Jubin Kumar, va jugar davant de Carlos Machado qui li va fer un clar 3-0. Zhao Tianming igualava el partit davant d’André Silva. Marc Clotet cedia davant d’Alejandro Calvo per 3-0. Zhao Tianming i Carlos Machado van disputar el joc de la tarda amb un duel que va necessitar 5 sets per acabar finalment a les mans de Machado. Alejandro Calvo va poder certificar la victòria dels cordovesos però Kumar li va agafar situant el 3-2 al marcador. Finalment Clotet ho donava tot per aconseguir deixar el partit empatat però Silva va saber jugar molt bé les cartes.  Després d’aquest complicat duel, els escalencs feien parada a Sevilla el diumenge per disputar el seu segon partit.

CAJASUR PRIEGO T.M. 4 C.E.R. L ESCALA 2
CARLOS DAVID MACHADO S. JUBIN KUMAR K. 3 0
ANDRE FILIPE COELHO DA SILVA . ZHAO TIANMING . 1 3
ALEJANDRO CALVO M. MARC CLOTET C. 3 0
CARLOS DAVID MACHADO S. ZHAO TIANMING . 3 2
ALEJANDRO CALVO M. JUBIN KUMAR K. 2 3
ANDRE FILIPE COELHO DA SILVA . MARC CLOTET C. 3 0

A terres sevillanes la cosa no va anar millor, tot i la igualtat del partit els escalencs van sumar una nova derrota per 4-2. Zhao Tianming jugava davant de Marcelo Aguirre, jugador que l’any passat va estar a punt de vestir la samarreta del CER i finalment per problemes de compatibilitat de lligues no ho va fer. Aguirre feia un clar 3-0 a Tianming. Kumar tornava la pilota fent un 0-3 a Chaves, Clotet deixava escapar el punt davant de Massao Kohatsu. Aguirre tornava a puntuar davant de Kumar, Tianming aconseguia un punt davant de Kohatsu i Marc Clotet deixava escapar l’empat per un ajustat 3-2 davant de Chaves.

Els escalencs tenen una nova oportunitat de sortir de la zona de descens, aquest cap de setmana durant la jornada 5 davant de l’UCAM Cartagena.

FUNDACION CAJASOL HISPALIS 4 C.E.R. L ESCALA 2
VICTOR MARCELO AGUIRRE B. ZHAO TIANMING . 3 0
ANTONIO CHAVES B. JUBIN KUMAR K. 0 3
MASSAO KOHATSU . MARC CLOTET C. 3 1
VICTOR MARCELO AGUIRRE B. JUBIN KUMAR K. 3 0
MASSAO KOHATSU . ZHAO TIANMING . 2 3
ANTONIO CHAVES B. MARC CLOTET C. 3 2

El passat dilluns 31 d’octubre va finalitzar el Torneig Classificatori Zonal 2016 (Zona 2) disputat a Reus. El Pavelló Olímpic de la capital del Baix Camp va acollir a 530 esportistes de totes les categories que van competir per obtenir plaça per als Campionats d’Espanya d’aquesta temporada. La prova, organitzada per la Federació Catalana i el CTT Ganxets, va establir un rècord històric de participació. El CTT CER L’Escala no i va faltar, durant el zonal el jugador del primer equip Joan Masip va proclamar-se campió juvenil. En categoria Infantil Iker González va acabar en quarta posició i Norbert Tauler setè. Amb aquests resultats els tres es classifiquen per l’estatal de Valladolid. Tampoc i van faltar, el jugador Sub23 Enric Casadevall, l’infantil David Portell i els benjamins Àlex Portell i Xavi Magro.

Zonal de Reus Oct 16

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s