IRUN LEKA-ENEA    4  –      C.E.R. RobinHat Prisco L’Escala   1

El equip escalenc visitava aquesta jornada el Centre de Tecnificació Sonia Etxazarreta de Irun, per enfrontar se al quart classificat de la lliga el partit malgrat guanyar el equip local per 4 a 1 va resultar mes disputat de lo que el resultat sembla dir. 

Per part  del CER Konstantin Chernov, es va apuntat el primer punt guanyant a Jon Ander Guerricabeitia en un llarg  partit,   en el seu segon partit el jugador rus del CER malgrat guanyar el primer joc no va poder amb el egipci Ahmed Elsayed ex de L’Escala y que va exhibir un alt nivell de joc molt superior al demostrat en la seva darrera temporada al equip alt empordanès, que també es va imposar al jove Norbert Tauler que li va posar les coses difícils guanyant-li el primer joc. 

Per la seva part Iker González va perdre els seu dos partits contra Guerricabeitia i Daniel Palacios per el mateix resultat de 3  jocs a 1, però en general  tots han sigut molt ajustats i disputats. 

Els dos joves jugadors de la pedrera, de 19 anys van demostrar una vegada mes el seu bon nivell de joc, però en els moments decisius, la experiència de jugadors mes veterans s’acostuma a imposar. 

El CER continua cinquè malgrat perdre els  últims encontres contra tres dels 4 primers classificats  i  dels 9 partits que resten per acabar la temporada 7 son contra equips classificats mes a baix que els  escalens, lo que convida a pensar  que es podrà recuperar la senda de la victòria.