CER RobinHat Prisco L’Escala – San Sebastián de los Reyes

           

Encontre muy disputat que el CER RobinHat Prisco L’Escala, ha visto los principios para darrera en el marcador i ha aconseguit la igualada guanyant los dos últimos partits. 

Nikola Strugarevic ha guanyat el primer partido de Iker González por 3 a 0, Rafael de las Heras va posar el 0 a 2 al marcador guanyant a Konstantin Chernov, por 3 a 2 remontant y que perdió 1 a 2.   

El taiwanés Chih-Wei Yhe va batre claramente al japonés Rikuto Maede por 3 0 anotan el primer punto del día por el equipo escalanc. Rafael de las Heras posava el 1 a 3 guanyant a Iker González en un partido muy ajustado. 

El jugador local Yhe posava el 2 3 al imposarse molt clarament al serbi Strugarebic. 

En el ultim partit el jugador local Chernov perdia el primer juego contra los japoneses Maede, per un claríssim 1 a 11 que presagiava lo pitjor per al CER RobinHat Prisco L’Escala, pero después va encadenar 3 juegos espectaculares guanyant-los tots per el mateix. . . . parcial de 11 a 7 , posant el marcador global el 3 a 3 definitiu, que permet al equip Alt Empordanès mantenir la cinquè lloc i conservar plaza europea.