C.E.R. RobinHat Prisco L’Escala   –   Arteal Santiago de Compostela

En la jornada 11 de la Superdivisio estatal de tennis taula, la última de la primera volta el C.E.R. RobinHat Prisco L’Escala ha perdut el segon partit de la temporada per 2 a 4 contra el Arteal Santiago, que continua imbatut i nomes ha cedit un empat. 

El jugador rus de L’Escala Konstantin Chernov ha guanyat els seu 2 partits, contra Humberto Manhani i Andre Filipe Coelho, aquests dos jugadors del equip  gallec han guanyat en el seu altre partit a Iker González i Norbert Tauler respectivament. Els 2 joves jugadors empordanesos, no han pogut aportar punts al equip perquè han perdut també contra José Énio Mendes. 

El 3 jugadors que ha presentat avui el equip gallec tenen uns percentatges de victòries que van del 68 fins al 75%, lo que feia molt difícil la tasca als dos joves jugadors escalencs. 

Tots els partits tan els que han tingut un resultat folgat com els mes ajustats han sigut d’alt nivell i molt entretinguts per el públic assistent. 

El proper partit es jugarà també a casa el proper 29 de gener contra el altre equip català de la Superdivisio Asisa Borges Vall classificat en tercera posició, una per sobre del equip Alt empordanès.