Crònica  partit Superdivisió     15/01/2023 

Visit Pontevedra 3    – C.E.R. RobinHat Prisco L’Escala 3 

En la jornada 10 de la Superdivisio estatal de tennis taula el C.E.R. RobinHat Prisco L’Escala ha empatat a 3 en la seva visita al club de Monte Porreiro. 

Ha sigut un encontre molt disputat la meitat dels partits han a arribat al màxim de jocs possibles, cinc i la duració llarguíssima quatre hores i quart. 

 El jugador rus de L’Escala Konstantin Chernov ha guanyat els seu 2 partits, destacant especialment el segon contra Martin Betancor on ha remuntat un 0 a 2 guanyant el últim set per un ajustat 12 a 10. 

El tercer punt del equip escalenc l’ha fet Iker González al guanyar en el últim partit del dia  a Miguel Angel Vilchez per  3 a 1. 

El palafrugellenc Norbert Tauler ha perdut els seus dos partits, però ha lluitat molt i ha tingut la seva oportunitat al remuntar un 0 a 2 contra Nicolas Galvano empatant a 2 però perdent finalment el joc decisisu. 

Amb aquet meritori resultat aconseguit amb dos jugadors de la pedrera i sense comptar avui amb el taiwanès Chi-Wei Yeh  el conjunt escalenc continua al quart lloc de la classificació a un punt del tercer i tres de avantatja sobre el cinquè. 

El proper partit es jugarà a casa el proper 22 de gener contra un altre equip gallec el Arteal de Santiago de Compostela, classificat en segon lloc i un dels dos únics equips imbatuts aquesta temporada.